Schoenentrends

Je kunt er nooit genoeg van hebben, schoenen! Elk seizoen een nieuwe schoen, is het motto van sommige fashionistas. Of je nou vaker of minder vaak voor nieuwe schoenen gaat shoppen, de keuze blijft enorm. Elk seizoen zijn er verschillende nieuwe trends op schoenengebied, in dit artikel zullen deze worden besproken.

shoes-636743_640

 

Sneakers

Om deze trend kun je haast niet heen, want je ziet ze overal: sneakers. Ze kunnen sportief gedragen worden onder een t-shirtje, maar wat je tegenwoordig ook veel ziet is dat ze “casual chic” worden gedragen. Dit gaat dan vooral om witte sneakers. Een mooie broek met een topje en een zwarte blazer met daaronder parelwitte sneakers is een prachtige outfit.

 

Pastelkleuren

Deze trend kenmerkt zich door zachte pastelkleuren en subtiele patronen. Romantische bloemenpatronen komen ook voor in deze trend. Deze trend is verre van truttig, omdat deze in een modern jasje is gestoken.

 

Taupe

De kleur taupe is een hele makkelijke kleur die bijna overal bij past. De kleur is vrouwelijk, chic, klassiek en trendy. Ook kan de kleur elk seizoen gedragen worden, een goede aankoop dus! Je taupekleurige schoenen kun je heel goed matchen met een taupe tas of jasje. Wanneer je taupe combineert met zwart, wit, goud of denim creëer je een klassieke look die tegelijkertijd eigentijds is.

 

Dierenprint

Dierenprintjes zijn ook weer helemaal fashionable dit seizoen. Panterprint, slangenprint of zelfs printjes met haar zie je niet alleen terug in schoenen, maar ook in kleding. Bijna elke blogger of fashionista heeft wel een exemplaar in de kast staan.

 

Grafische prints

Wat je tegenwoordig ook veel ziet op de catwalk zijn grafische prints. Deze prints zijn vaak in zwart/wit. Deze trend is ook terug te zien in zowel kleding als schoenen. Fendi, Dior en Tom Ford lieten exemplaren zien op de catwalk geïnspireerd door grafische prints. Ook deze trend kun je door de seizoenen heen dragen wanneer je ze op de juiste manier combineert.

legs-434918_640

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *