Paraplu’s, de stijlvolle accessoires in de regen

Niks is veranderlijker dan het weer in Nederland, een paraplu bij de hand in hebben is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zowel voor heren als dames zijn er diverse stoere, elegante en stijlvolle paraplu’s op de markt. Een paraplu kan zoveel meer zijn dan alleen een beschermingsmiddel tegen het natte weer.

Herenparaplu

Voor de mannen zijn er diverse chique paraplu’s in combinatie met donkere kleuren. De paraplu’s kunnen zowel in de klassieke lange vorm komen als in een handige opvouwbare versie die zo mee kan in de aktetas. Ze zorgen er dus voor dat u droog blijft maar doen dit ook nog eens in een heel gaaf jasje.

Damesparaplu

Een damesparaplu kenmerkt zich vooral door stijlvolle en kleurrijke paraplu’s met een haak als handvat. Ze kunnen zowel elegant, functioneel als vrolijk zijn. In het najaar zijn bij de dames vooral de klassieke en neutrale kleuren populair die elegantie en klasse uitstralen, in het voorjaar en de zomer mag het allemaal net iets fleuriger en kunnen de paraplu’s vooral vrolijkheid en zomer uitstralen.

Doorzichtige paraplu

Doorzichtige paraplu’s zijn perfect op de fiets of als u een evenement buiten heeft wat u perse niet wil laten verpesten door de regen. De doorzichtige paraplu’s zijn namelijk uitstekend geschikt om droog te blijven maar ondertussen ook niks te missen van uw omgeving. Zowel tijdens bruiloften, hockeywedstrijden, voetbalwedstrijden maar ook tijdens een mooie wandeling zijn deze paraplu’s zeker geen overbodige luxe.

Kinderparaplu’s

Ook de allerkleinsten kunnen natuurlijk niet ontbreken als het gaat om stijlvol droog blijven. Kinderparaplu’s hebben vooral grappige, fleurige en kleurrijke patronen. Op droevige gezichten tijdens een regenbui zit namelijk niemand te wachten en hoe gaaf is het als uw kind straks niet meer kan wachten om naar buiten te gaan tijdens een bui om de nieuwe paraplu te showen. Dankzij de felle kleuren van de paraplu’s vallen de kleinsten ook nog eens extra op tijdens het grauwe weer, dit zorgt weer voor een stukje extra veiligheid.

Voor elk wat wils

Zoals u kan lezen is er voor ieder wat wils, of u nou oud of jong bent, een stijlvolle paraplu misstaat niemand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *