Plak bh als oplossing voor elke outfit

Wist je dat je je met een plak bh nooit meer zorgen hoeft te maken over welk jurkje je aantrekt? Of je nou een strapless model wilt dragen, een jurk of shirt met lage rug hebt uitgekozen of je outfit extra opvallend maakt met diep uitgesneden armsgaten, met een plak bh kom je nooit meer voor dilemma’s te staan. Deze bh’s zorgen voor perfecte ondersteuning, een prachtig decolleté en tegelijkertijd zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld.

 

Plak bh

 

Varianten

Een plak bh kan gemaakt zijn van siliconen, sommige vrouwen geven hier de voorkeur aan. Maar als je dit juist niet wenst, is er ook een standaard versie. Beide modellen hebben zo hun voors en tegens. Zo is een siliconen plak bh alleen in wat kleinere cupmaten verkrijgbaar. Zoek je een push up plak bh? Dan is een variant gemaakt van siliconen echt iets voor jou. Past een push up plak bh niet bij je, maar wil je wel een mooi decolleté, dan kun je een standaard plak bh kiezen.

 

Bescherming

Een plak bh kan voor sommige vrouwen best een beetje eng klinken. Je plakt iets op een zeer intieme plek van je lichaam, gaat dat wel goed? Het antwoord is, ja natuurlijk! De bh’s zijn meerdere keren te gebruiken, met een beetje water en eventueel een drupje zeep zijn ze eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn er bh’s te koop waar je tepels bij beschermd worden. Als je het niet fijn vindt om iets op je tepels te plakken of je vindt het een vervelend gevoel voor een hele avond, dan is dit een perfecte oplossing voor je.

 

Werkwijze

De werkwijze bij een plak bh is eenvoudig. Je haalt de bh uit de verpakking en houdt hem voor je lichaam. Kijk eerst eens of de cups op de goede hoogte zitten en bepaal dan de afstand die ze tot elkaar moeten hebben. Het is eenvoudig om een mooi decolleté te creëren, door de cups wat dichter bij elkaar te plaatsen. De bh is herbruikbaar, dus plan het volgende feestje maar alvast in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *