Beautytrucs Kim Kardashian

Wie kent Kim Kardashian nou niet? Je houdt van haar of je hebt een hekel aan haar, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe dan ook, als je aan de naam Kim Kardashian denkt, denk je aan beauty. Onder de beauty liefhebbers onder ons staat Kim bekend om haar flawless make-up en prachtige glanzende haar. Maar denk niet dat Kim dit allemaal van nature heeft. Ze heeft de natuur zeker een handje geholpen. We zetten haar meest bekende beautytrucs voor je onder elkaar.

Een zomers kleurtje

Kim staat er onder andere om bekend dat ze regelmatig een spray tan ondergaat. Met deze fake tan heeft ze altijd een zomers kleurtje, wat voor weer het buiten ook is. Met haar drukke sociale leven is het handig om altijd een mooi kleurtje te hebben, je weet nooit welk sociaal event ineens voor de deur staat waarbij je een jurkje aan moet trekken. Maar een spray tan is niet alleen handig, het is ook nog eens een stuk gezonder voor je dan je kleurtje op een natuurlijke wijze opdoen. Huidkanker komt steeds vaker voor, onder andere omdat mensen te veel in de zon liggen. Daarom is het veel beter om je bruine kleur tegenwoordig te faken. Kim geeft dus zeker het goede voorbeeld op dit gebied.

All about hair

Kim steekt niet onder stoelen of banken dat ze een enorme fan is van hairextensions. Dit is zeker geen geheim onder de vele fans die Kim heeft. De ene dag loopt ze met een gave, korte bob (die nu overigens weer helemaal hot is) en de andere dag heeft ze ineens prachtige lange lokken. Ook de zusjes van Kim zweren bij hairextensions en met hen vele andere celebrities. Hairextensions zijn niet alleen voor de rijkeren onder ons weggelegd, iedereen kan nu gebruik maken van hairextensions. Zou jij graag wat meer volume of langere lokken willen? Dan zijn hairextensions een perfecte optie voor jou. Ze zijn tegenwoordig enorm betaalbaar en kwalitatief erg goed. Heb je interesse, neem dan eens een kijkje bij Hairextensions Voordeel.

Shape it till you make it

Een van de grootste beautytrucs waar Kim bekend om staat, is het contouren van haar gezicht met make-up. Contouring is een oude make-up techniek waarmee je je gezicht kunt shapen en corrigeren met schaduw en licht. Dit doe je door onder andere highlighter, lichte en donkere poeder te gebruiken. Kim is hier zelfs zo enorm fan van dat ze haar eigen contouring kit heeft uitgebracht voor fans. Dit is verder uitgegroeid tot haar eigen make-uplijn. Kim zweert al jaren bij contouring. Dit is de perfecte manier om je gezicht te shapen zonder het gebruik van plastische chirurgie (niet dat Kim daar vies van is, maar dat terzijde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *