Zwart broekpak

Zwart broekpakDe mode op dit moment is in de ban van zoete en felle kleuren, strikken en silhouetten. Maar er is ook altijd een trend die niet helemaal in het rijtje thuishoort.  Voor dit seizoen is dat het zwarte broekpak.

Het zwarte broekpak is super stylish maar ook heel veelzijdig. Je kan het voor verschillende gelegenheden dragen en al lekker vroeg in het seizoen. Als je voor een professionele look gaat kan de zwarte broekpak ook. Maar met een eenvoudig doorzichtige blouse en een paar hoge hakken maak je het direct sexy en kan het voor leuke gelegenheden gedragen worden.

De zwarte broekpakken voor deze lente en zomer van 2013 zijn super chic en hebben ontelbare combinatie mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld de pantsuits met een mannelijke snit en oversize blazers, maar ook de geraffineerde broekpakken zul je tegen komen. Je kunt uit verschillende broeksoorten kiezen, zoals de vallende broeken, broeken met een wat strakkere snit of pantalons met een jaren ’70 invloed. Jasjes kunnen mooi slank afkleden. Het actuele van nu zijn de doorzichtige details voor die super sensuele touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *