Je eigen kledingstijl

Je eigen kledingstijlJe eigen kledingstijl bedenken kan lastiger zijn dan eerste instantie gedacht. Een aantal tips om hiermee aan de slag te gaan kan dan wel helpen. Zorg er in ieder geval voor dat je niet te snel opgeeft!

Zoek in tijdschrijften of op het internet, en plak alles wat je leuk vindt op een moodboard. Zo krijg je een mooi overzicht van alle leuke kleding. Een ander bekend fenomeen is een volle kast, maar helemaal niks om aan te trekken! Kijk nog eens goed, vaak weet je niet meer precies wat je allemaal hebt, doorzoek dus goed je kast.

Kijk eens in de spiegel en benoem een aantal punten wat je mooi vindt aan jezelf. Vervolgens moet je deze punten gaan benadrukken in je kledingkeuze. Wat je ook kunt doen is eens gaan spieken bij anderen. Koop een leuke zonnebril en ga eens op het terras zitten. Beoordeel wat jij mooi vindt aan andere en speel daar op in.

Ten slotte moet je je eigen gevoel volgen. Het is hierin belangrijk dat je je niet laat beïnvloeden daar wat andere dragen of denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *