Bruidsmeisjes jurken

Je bent gevraagd om bruidsmeisje te zijn op het huwelijk van je beste vriend of vriendin? Niet alleen denk je dan natuurlijk aan de praktische zaken op die dag, zoals helpen met het aankleden van de bruid, het uitstrooien van bloemblaadjes en het ophouden van de sleep, maar je moet er zelf natuurlijk ook stralend uit zien! Daarnaast kun je natuurlijk ook kans maken op het bruidsboeket aan het einde van de trouwdag!

Kleding op vrijgezellenfeestje

Ook op het vrijgezellenfeest ben jij echt al het bruidsmeisje! Volgens traditie vind het vrijgezellenfeestje plaats een avond voor de trouwdag. Tegenwoordig kan dit ook gerust op een andere dag voor het huwelijk zijn. Indien het vrijgezellenfeest een dag voor de bruiloft is, is het natuurlijk aan te raden om comfortabele schoenen te dragen aangezien je de dag erna ook nog een hele dag op rits zal zijn. Trek tijdens het vrijgezellenfeest een van de vele leuke feestjurken aan en je bent helemaal klaar voor de party! Doe het wel voorzichtig want je dient eigenlijk de bruid netjes bij haar ouders thuis te af te zetten!

Kleding op trouwdag

Tijdens het trouwfeest is het belangrijk dat je weet wat de bruid zal gaan dragen en wat haar wensen zijn met betrekking tot de jurk van de bruidsmeisjes. Natuurlijk mag je de bruid zelf niet overtreffen. Je kunt op die dag zelf eigenlijk ook geen wit aan omdat traditioneel gezien de bruid in het wit trouwt en er zo wellicht wat verwarring kan ontstaan. Indien de bruid je bruidsmeisjesjurk kiest is het zeker niet netjes om hier een probleem van te maken als deze niet je smaak is. Het is namelijk haar dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *